Produk Terhangat! Dapatkannya Sekarang!

31 December 2008

STIMBOT 'ISTIMEWA'

*Credits di akhir post ini

Salam semua. Hari ni saya nak postkan isu makanan pulak. Mungkin korang pernah makan stimbot kan? Alaa, yang sosej, bebola ikan, sotong dan sebagainya yang dicucuk kat lidi. Bila kita nak beli, penjual akan letak dalam air panas (celur) untuk di panaskan sebelum dibungkus. Tu kat Malaysia. Untuk post kali ni, saya nak kongsikan stimbot yang agak eksotik. Saya tak pasti kat negara mana, tapi saya yakin kat Asia (mungkin China, Taiwan, Hong Kong etc). Korang boleh tengok sendiri. Bukan setakat fishball je, ular, tapak sulaiman, kumbang pun boleh jadi stimbot. Yang gambar kat atas ni kuda laut.

Ada banyak lagi gambar stimbot istimewa ni. Sila klik topik di atas atau "Full Post" di bawah untuk melihatnya. Bukan setakat celur, yang kukus, goreng, buat sup pun ada. Harap-harap terbuka 'selera' baru anda sempena tahun baru yang bakal menjelang esok. Ngeh ngeh ngeh. Gurau je.

Mempersembahkan Stimbot 'Istimewa'! Siap ada label lagi. Hehehe. Pilih..pilih...











Credits to Amira88 (nickname)

RAHSIA EBAY

advertensi

PENAFIAN (DISCLAIMER)

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam webblog ini telah digunakan dengan memberi kredit untuk tujuan pengenalan sahaja. Kerenah Dunia tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Nama artis/selebriti/kenamaan/insan yang disebut dalam webblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Kerenah Dunia juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Bagi program mencari pendapatan sampingan pula, laman-laman web yang terbabit hanyalah cadangan semata-mata. Pihak Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab atas tindakan dan juga kerugian yang berlaku disebabkan kegagalan daripada program yang disertai. Setiap pelaburan sama ada atas talian (online) atau tiada talian (offline) adalah risiko perdagangan dan Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab untuk itu.