Produk Terhangat! Dapatkannya Sekarang!

04 December 2008

BELL CERAIKAN ISTERI DENGAN SMS TAK MATANG?

Kes ni masuk Melodi TV3 ahad lepas. Teringat masa tengok kes penceraian ni, macam main-main je Bell (Ngasrizal Ngasri) ni. Isterinya, Farhana Mahamad Fauzi secara sah diceraikan oleh Bell di Mahkamah Rendah Syariah, pada 25 November 2008 lepas.

Dia menceraikan isterinya menerusi sms yang dihantarnya pada jam tiga petang dengan berkata "Aku ceraikan kau, Thank You. Selamat Berjaya."

Apa ertinya sms tersebut? Seolah-olah Bell tidak matang dengan menceraikan isteri menggunakan SMS. Bukan itu sahaja, malah menggunakan ayat yang tidak mencerminkan langsung sikap bertanggungjawab sebagai seorang suami.

Ada desas desus mengatakan penceraian ini disebabkan oleh orang ketiga yang bernama Farah Putri? Biar benarrr....

Credits to mybikerz.com

RAHSIA EBAY

advertensi

PENAFIAN (DISCLAIMER)

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam webblog ini telah digunakan dengan memberi kredit untuk tujuan pengenalan sahaja. Kerenah Dunia tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Nama artis/selebriti/kenamaan/insan yang disebut dalam webblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Kerenah Dunia juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Bagi program mencari pendapatan sampingan pula, laman-laman web yang terbabit hanyalah cadangan semata-mata. Pihak Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab atas tindakan dan juga kerugian yang berlaku disebabkan kegagalan daripada program yang disertai. Setiap pelaburan sama ada atas talian (online) atau tiada talian (offline) adalah risiko perdagangan dan Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab untuk itu.