Produk Terhangat! Dapatkannya Sekarang!

24 December 2008

ILUSI OPTIK

Cube korang sume kire..brape hitam and putih?
*Credits di akhir post ini

Hahaha..Dah lama tak main benda ni kan? Saya sediakan 4 imej ilusi ini untuk anda join. Hebatkan? Ikut panduan di bawah setiap imej untuk merasai kesannya.

Sila klik topik di atas atau "Full Post" di bawah untuk melihat 3 imej lain.


Undurkan kepala anda and dekatkan perlahan-lahan ke imej di atas sambil mata tengok kat titik kat tengah tu.

Cuba teka mana satu yang atas, mana satu yang bawah?

Tengok imej ini ke atas dan ke bawah, nampak kan kesannya?

Selamat bersenam mata dan minda!

Credits to Zwani.com

RAHSIA EBAY

advertensi

PENAFIAN (DISCLAIMER)

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam webblog ini telah digunakan dengan memberi kredit untuk tujuan pengenalan sahaja. Kerenah Dunia tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Nama artis/selebriti/kenamaan/insan yang disebut dalam webblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Kerenah Dunia juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Bagi program mencari pendapatan sampingan pula, laman-laman web yang terbabit hanyalah cadangan semata-mata. Pihak Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab atas tindakan dan juga kerugian yang berlaku disebabkan kegagalan daripada program yang disertai. Setiap pelaburan sama ada atas talian (online) atau tiada talian (offline) adalah risiko perdagangan dan Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab untuk itu.