Produk Terhangat! Dapatkannya Sekarang!

27 December 2008

APABILA WANITA BERUMUR KAHWINI LELAKI MUDA

*Credits di akhir post ini

Cinta tanpa sempadan, umur itu cuma angka. Betulkah ungkapan itu? Sejak kebelakangan ini banyak juga kita dengar cerita wanita berumur yang mengahwini lelaki yang jauh lebih muda. Apakah rahsia mereka sehingga lelaki ini tertawan? Apakah ilmu yang dipakai? Mandrem? Ada yang mengatakan wanita sebegini amat berpengalaman dalam mengendalikan lelaki ini yang selalunya agak manja. Istilah “toy boy” selalu dikaitkan dengan lelaki yang muda ini. Adakah perkahwinan mereka ini benar-benar berdasarkan cinta ataupun ada udang di sebalik batu? Mari kita singkap kisah pasangan pilihan kerenah dunia.

Kes pertama adalah pasangan Wook Kundur (umur 106 tahun) dan pasangannya Mohd Nor (37 tahun) seperti gambar di atas. Beza umur mereka adalah 69 tahun. Wook Kundur mencadangkan Mohd Nor supaya mengahwininya yang pada ketika itu menumpang di rumahnya bagi mengelakkan fitnah orang kampung. Dengar cerita, Wook melayan tempat tidur suami dengan sebaiknya dan juga benarkan Mohd Nor untuk berkahwin wanita yang lebih muda. Ish..ish..ish..Romantiknya.

Ini kes pertama. Ada 3 kes lagi. Nak tau? Macam biasalah, klik topik di atas atau "Full Post" di bawah untuk mengetahuinya.

Kes kedua jatuh kepada, RITA RUDAINI DAN AIDIL ZAFUAN


Beza Usia: 11 tahun

Taktik Memikat: Bentuk badan yang seksi dan mantap. Rita juga bersuara manja.


Kes ketiga: DEJA MOSS DAN AZFENDY


Beza Usia: 6 tahun

Taktik Memikat: Kawan lama dan cinta yang sudah lama terpendam sejak kecil


Kes Keempat: ROSNAH MAT ARIS DAN TAJUL EFFENDI (BLUE)


Beza Usia: 26 tahun

Taktik Memikat: Rambut blonde Rosnah? Hehehe

Credits to faz from Syokkahwin.com/blog

RAHSIA EBAY

advertensi

PENAFIAN (DISCLAIMER)

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam webblog ini telah digunakan dengan memberi kredit untuk tujuan pengenalan sahaja. Kerenah Dunia tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Nama artis/selebriti/kenamaan/insan yang disebut dalam webblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Kerenah Dunia juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Bagi program mencari pendapatan sampingan pula, laman-laman web yang terbabit hanyalah cadangan semata-mata. Pihak Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab atas tindakan dan juga kerugian yang berlaku disebabkan kegagalan daripada program yang disertai. Setiap pelaburan sama ada atas talian (online) atau tiada talian (offline) adalah risiko perdagangan dan Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab untuk itu.