Produk Terhangat! Dapatkannya Sekarang!

14 December 2008

GEMPAR: 3 PEKERJA PEREMPUAN KFC DIPECAT

*Credits di akhir post ini

Berlaku kat Anderson, California. 3 pekerja kfc (kentucky fried chicken) dan juga merupakan pelajar sekolah tinggi, ntah takda keja, pegi mandi dalam sink tempat basuh pinggan mangkuk kat dapur kfc tempat depa keja, amik gambar, lepas tu post dalam MySpace. Dalam MySpace tersebut, diaorang letak gambar-gambar tersebut dalam gallery dan menamakan gallery tersebut sebagai "KFC moments" dan captionnya berbunyi "haha we turned on the jets" dan "haha KFC showers!". Salah seorang daripada 3 remaja terbabit yang erumur 17 tahun, mengaku meng'upload' gambar tersebut di dalam MySpace.

Sila klik topik di atas atau 'Full Post' di bawah untuk melihat gambar-gambar lain.
Sebenarnya perkara ini tidak disedari pengurusan restoren tersebut sebelum ini kerana semasa mereka menutup restoren tersebut, tiada pengurus yang hadir. Namun selepas gambar tersebut didedahkan, barulah pihak pengurusan kfc mengambil tindakan dengan menggantung ketiga-tiga pekerja tersebut. Selepas itu, seorang daripadanya meletak jawatan dan dua yang lain dipecat.

Kes yang seumpamanya turut berlaku di restoren Burger King di Ohio yang mana seorang pekerja lelaki mengambil gambar bogelnya di dalam singki sempena menyambut harijadinya yang ke 25.

Macam-macam..:-/

Credits tu sekam padi

RAHSIA EBAY

advertensi

PENAFIAN (DISCLAIMER)

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam webblog ini telah digunakan dengan memberi kredit untuk tujuan pengenalan sahaja. Kerenah Dunia tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Nama artis/selebriti/kenamaan/insan yang disebut dalam webblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Kerenah Dunia juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Bagi program mencari pendapatan sampingan pula, laman-laman web yang terbabit hanyalah cadangan semata-mata. Pihak Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab atas tindakan dan juga kerugian yang berlaku disebabkan kegagalan daripada program yang disertai. Setiap pelaburan sama ada atas talian (online) atau tiada talian (offline) adalah risiko perdagangan dan Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab untuk itu.