Produk Terhangat! Dapatkannya Sekarang!

09 December 2008

PESTA GAY DI PRINCE WORLD

*Credits di akhir post ini

Wow, hebatnya generasi akhir zaman sekarang. Sudah berani menganjurkan pesta songsang ini di tempat popular. Prince World Kuala Lumpur, tak kan tak popular beb.

Ini merupakan salah satu perbuatan yang bakal mendatangkan bala. Berbangga dengan maksiat yang dilakukan. Tapi biasalah orang zaman sekarang, bila tegur kata kolot la. Ketinggalan zaman la, tak international la. International hape? International hill pun dah kena bala, tanah runtuh bukan main hebat. Ingat bro, bala Allah ni tak pilih bulu. Kita sebagai orang Islam kena berpesan-pesan dengan kebenaran dan kesabaran. Katakanlah kebenaran walaupun pahit.

Aku pun ada kawan yang bagi aku gay tahap rendah. Tapi pedulik hapa!! Rendah ke tinggi ke, GAY juga. Minat sama jantan. Bila aku tanya kenapa? "Ntah la. Aku rasa suka kat dia, rasa nak jaga dia. Banyak perkara kami lalui bersama." Biar betik!!! Gay tapi solat, solat sembah sapa dik oii...

Korang tengok laa gambar-gambar kehebatan kaum jahil zaman Nabi Lut yang reborn semula ni. Pengkid dah diharamkan majlis fatwa. Gay bila lagi? Jangan keluar fatwa je, jadikan warta. Buat undang-undang, kuatkuasakan. Kasik rotan sama manusia sesat ni. Bagi sedar. Tuhan dah jadikan manusia berpasang-pasangan. Walau apa pun sebabnya, bila ada niat songsang macam tu..Allah tahu dik..tunggulah bala turun kelak.

Klik topik di atas atau "Full Post" di bawah untuk melihat gambar-gambar lain. Blueekkkk...nak muntah aku!!!






Geli gelemannya aku....Ptuih!

Credits to hafreze.com

RAHSIA EBAY

advertensi

PENAFIAN (DISCLAIMER)

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam webblog ini telah digunakan dengan memberi kredit untuk tujuan pengenalan sahaja. Kerenah Dunia tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Nama artis/selebriti/kenamaan/insan yang disebut dalam webblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Kerenah Dunia juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Bagi program mencari pendapatan sampingan pula, laman-laman web yang terbabit hanyalah cadangan semata-mata. Pihak Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab atas tindakan dan juga kerugian yang berlaku disebabkan kegagalan daripada program yang disertai. Setiap pelaburan sama ada atas talian (online) atau tiada talian (offline) adalah risiko perdagangan dan Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab untuk itu.