Produk Terhangat! Dapatkannya Sekarang!

30 July 2009

Ragam 1 Malaysia

*Credits di akhir post ini

Sekadar tatapan untuk kita di hari Khamis ini. Ada yang kelakar, ada yang pelik. Macam-macam perihal. Macam-macam kerenah. Uniknya 1 Malaysia.

Sila klik topik di atas atau "Full Post" di bawah untuk melihat gambar-gambar lain.


























Macam-macam kan? Hehehehe.

Credits to Cheong for forwarding these photos.


BACA LAGI (Full Post, KLIK SINI)

27 July 2009

KESIAN: Berlaku di Manila (MESTI TENGOK)

*Credits di akhir post ini

Kejadian ni berlaku di Manila. Seorang lelaki yang berada dalam pengaruh dadah cuba menjadikan seorang kanak-kanak sebagai tebusan untuk melepaskan diri. Kesudahan yang amat tragis. Polis menembak mati lelaki tersebut DAN JUGA kanak-kanak itu sekali. Haiya. Tersalah tembak ke? Atau memang terpaksa bunuh dua-dua. Sama-sama kita bagi pendapat ye.

Sila klik topik di atas atau "Full Post" di bawah untuk melihat detik-detik menyedihkan ini. Tak pasal kanak-kanak tu kena. Kesian.







Kesiann...budak tu. Mamat tu biarla mampus. Nyusahkan orang je.

Credits to www.ogrish.com


BACA LAGI (Full Post, KLIK SINI)

19 July 2009

Saya Dapat Bonus Pertama Dari CNI

Assalamualaikum WBT semua. Saya nak kongsikan berita gembira yang saya dapat pada hari Jumaat lepas. Saya telah mendapat voucer pertama dari CNI setelah sebulan mengamalkan konsep pengguna bijak yang diterapkan syarikat yang telah 20 tahun bertapak di Malaysia ini.

Konsep pengguna bijak yang saya maksudkan ialah menukar jenama barangan yang kita selalu guna kepada jenama CNI. Sebelum itu, saya ingin perkenalkan CNI. CNI adalah singkatan Creative Network International, sebuah syarikat MLM (multi-level marketing) yang telah ditubuhkan pada tahun 1989. Dalam banyak-banyak syarikat MLM yang saya kenal, CNI merupakan satu-satunya CNI yang paling lama bertapak di Malaysia serta menjual produk-produk keperluan harian, barangan kesihatan, makanan dan minuman dan juga barangan kosmetik.

Saya tak nak bercakap panjang, saya kongsikan dengan gambar-gambar yang saya abadikan untuk tatapan anda.


Saya akan jelaskan dengan lebih lanjut tentang strategi saya memperoleh bonus dengan hanya menjadi pengguna bijak dalam post saya yang akan datang.

Saya dah nampak 'The Beauty of MLM'. Anda?


BACA LAGI (Full Post, KLIK SINI)

16 July 2009

Padah Mercun Buatan Sendiri (Berlaku di Miri, Sarawak)

*Credits di akhir post ini

Berdasarkan sumber, kes ini berlaku pada 4 Februari 2009 lepas di Miri, Sarawak. Walaupun dah lama berlaku, namun saya paparkan juga buat iktibar untuk semua. Ni akibat buat mercun buatan sendiri (gambar atas). Sampai terkeluar otak. Kepada sesiapa yang plan nak test design baru mercun, tambahan pulak raya lebih kurang 2 bulan lagi ni, RENTIKANLAH. Malang tak berbau, kalau tak mati macam dalam gambar ni, mau jadi OKU. Hehehe..

Klik topik di atas atau 'Full Post' di bawah untuk melihat gambar-gambar lain. Yang lemah semangat jangan tengok.

Yang lemah semangat diingatkan jangan tengok...






Jangan main mercun. Jangannnnn....

Credits to globaltent (carigold)


BACA LAGI (Full Post, KLIK SINI)

13 July 2009

Akuarium Kreatif

*Credits di akhir post ini

Lagi hasil kreatif manusia. Kali ni dalam rekabentuk akuarium pula. Walaupun cantik, pelik pun ada, tapi bab nak tukar air ni haru jugak kan?

Sila klik topik di atas atau 'Full Post' di bawah untuk melihat gambar-gambar akuarium kreatif lain.








Credits to penyumbang forwarded email.


BACA LAGI (Full Post, KLIK SINI)

RAHSIA EBAY

advertensi

PENAFIAN (DISCLAIMER)

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam webblog ini telah digunakan dengan memberi kredit untuk tujuan pengenalan sahaja. Kerenah Dunia tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Nama artis/selebriti/kenamaan/insan yang disebut dalam webblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Kerenah Dunia juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Bagi program mencari pendapatan sampingan pula, laman-laman web yang terbabit hanyalah cadangan semata-mata. Pihak Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab atas tindakan dan juga kerugian yang berlaku disebabkan kegagalan daripada program yang disertai. Setiap pelaburan sama ada atas talian (online) atau tiada talian (offline) adalah risiko perdagangan dan Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab untuk itu.