Produk Terhangat! Dapatkannya Sekarang!

02 December 2008

BUNGA CITRA LESTARI DULU-DULU

*Credits di akhir post ini

Beginilah kehidupan kebanyakan artis. Bukan setakat di Malaysia sahaja, malah negara serumpun kita Indonesia juga berlaku. Contohnya macam artis popular Indonesia yang telah berkahwin dengan artis Malaysia ni. Ni gambar sebelum kahwin rasanya. Sosial & liar betul. Terkangkang habis dia enjoy, bukan main seksi lagi. Tambahan lagi, dengan rokok & air setan di tangan, apalah nak jadi dengan dia ini. Semoga perkahwinan beliau baru-baru ini bakal menyisihkan beliau daripada dosa-dosa ini.

Klik topik di atas atau 'Full Post' di bawah untuk melihat gambar-gambar lain.
Amboi manjenya. Asyraf tahu ke tak ni dulu-dulu dia macam ni? Semoga perkahwinan kalian kekal selamanya. Jangan sekejap sangat.

Credits
Sumber: hafreze.com

RAHSIA EBAY

advertensi

PENAFIAN (DISCLAIMER)

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam webblog ini telah digunakan dengan memberi kredit untuk tujuan pengenalan sahaja. Kerenah Dunia tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Nama artis/selebriti/kenamaan/insan yang disebut dalam webblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Kerenah Dunia juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Bagi program mencari pendapatan sampingan pula, laman-laman web yang terbabit hanyalah cadangan semata-mata. Pihak Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab atas tindakan dan juga kerugian yang berlaku disebabkan kegagalan daripada program yang disertai. Setiap pelaburan sama ada atas talian (online) atau tiada talian (offline) adalah risiko perdagangan dan Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab untuk itu.