Produk Terhangat! Dapatkannya Sekarang!

16 December 2008

PANAS:BUSH KENA BALING KASUTHehehe..Memang padan muka pun. Isu ni masuk TV3 semalam. Kes ini berlaku ketika presiden Amerika ini menghadiri sidang media terakhir semasa lawatan mengejutnya di Iraq. Wartawan yang bernama Muntadar al-Zeidi dari Al-Baghdadiya television membaling kasut kepada George Bush sambil berteriak "Ini adalah ciuman selamat tinggal yang terbaik buat kau anjing!". Kasut tersebut hampir-hampir terkena kepala Bush namun beliau dapat mengelaknya. Turut berada di sidang media tersebut, Presiden Iraq.

Credits to Al-Jazeera

RAHSIA EBAY

advertensi

PENAFIAN (DISCLAIMER)

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam webblog ini telah digunakan dengan memberi kredit untuk tujuan pengenalan sahaja. Kerenah Dunia tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Nama artis/selebriti/kenamaan/insan yang disebut dalam webblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Kerenah Dunia juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Bagi program mencari pendapatan sampingan pula, laman-laman web yang terbabit hanyalah cadangan semata-mata. Pihak Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab atas tindakan dan juga kerugian yang berlaku disebabkan kegagalan daripada program yang disertai. Setiap pelaburan sama ada atas talian (online) atau tiada talian (offline) adalah risiko perdagangan dan Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab untuk itu.