Produk Terhangat! Dapatkannya Sekarang!

13 December 2008

COUPLE MELAYU DIROTAN SEMASA BERKHALWAT



Hahaha..padan muka. Nape laa nak buat projek kat tempat-tempat macam ni. Terbuka sangat. Ntah laa. Bila nafsu dah menguasai, akal tidak berguna lagi. Tak pasal-pasal kena rotan. Bagi aku ada toleransi orang-orang kat sini, bagi warning macam tu. Kalau strict, tak pasal-pasal kena kawin free. Macam-macam dunia ni.

Tajuk post ni agak sopan. Kalau nak dikirakan, dah siap buat projek tu. Dah tanggal seluar. Korang tengok laa betul-betul. Bertudung pulak tu. Hish...

Credits to 3gp4u

RAHSIA EBAY

advertensi

PENAFIAN (DISCLAIMER)

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam webblog ini telah digunakan dengan memberi kredit untuk tujuan pengenalan sahaja. Kerenah Dunia tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Nama artis/selebriti/kenamaan/insan yang disebut dalam webblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Kerenah Dunia juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Bagi program mencari pendapatan sampingan pula, laman-laman web yang terbabit hanyalah cadangan semata-mata. Pihak Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab atas tindakan dan juga kerugian yang berlaku disebabkan kegagalan daripada program yang disertai. Setiap pelaburan sama ada atas talian (online) atau tiada talian (offline) adalah risiko perdagangan dan Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab untuk itu.