Produk Terhangat! Dapatkannya Sekarang!

21 December 2008

BUSHOES: GAME SEMPENA BUSH KENA BALING KASUT

Korang ingat tak kes yang presiden Amerika George W Bush kena baling kasut tu? Saya ada buat post mengenainya beberapa hari lepas. Kes ini terlalu popular sampai ada orang yang keluarkan flash game bertajuk 'Bushoes'. Hehehe.

Dalam game tu, kita jadi wartawan baling kasut kat Bush ngan PM Iraq tu. Cuma yang bezanya kasut ada banyak (limitless) & tak kena tangkap. Hehehe.

Korang klik ---> BUSHOES untuk saya linkkan ke website game tu. Sebenarnya saya nak upload biar korang boleh download, tapi ziddu ada problem laa plak. So, korang main online jela ek.

Selamat membaling kasut.

RAHSIA EBAY

advertensi

PENAFIAN (DISCLAIMER)

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam webblog ini telah digunakan dengan memberi kredit untuk tujuan pengenalan sahaja. Kerenah Dunia tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Nama artis/selebriti/kenamaan/insan yang disebut dalam webblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Kerenah Dunia juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Bagi program mencari pendapatan sampingan pula, laman-laman web yang terbabit hanyalah cadangan semata-mata. Pihak Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab atas tindakan dan juga kerugian yang berlaku disebabkan kegagalan daripada program yang disertai. Setiap pelaburan sama ada atas talian (online) atau tiada talian (offline) adalah risiko perdagangan dan Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab untuk itu.