Produk Terhangat! Dapatkannya Sekarang!

06 December 2008

KALKULATOR ANTIK

*Credits di akhir post ini

Halu..halu..halu.. Selamat berhujung minggu bersama keluarga dan juga orang tersayang. Masa tengah-tengah rilek kat rumah tu kan, Abang Santai nak ajak jenguk-jenguk blog Kerenah Dunia ni. Hari ni Abang Santai nak kita sama-sama imbau kembali zaman mula-mula penciptaan mesin kira atau dengan bahasa inggerisnya 'calculator'. Sebenarnya, kecanggihan kalkulator zaman sekarang dengan berbagai-bagai bentuk dan fungsi adalah hasil evolusi kemajuan teknologi yang sentiasa diperbaharui untuk kesenangan sejagat. Bukan kalkulator je ye, malah teknologi-teknologi canggih yang lain, adalah hasil pembangunan dan perintis di zaman silam.

Ok la, tak nak buang masa membebel, ada banyak gambar-gambar kalkulator antik yang nak dikongsikan. Kat atas tu 1. Nak tengok lagi? Macam biasalaa..Klik topik di atas atau "Full Post" di bawah kalau nak tengok moyang-moyang kalkulator ni.






Amacam? Agak-agaknya berapa laa harganya kalau jual ni. Hehehehe

Credits to Bock99 (nickname)

RAHSIA EBAY

advertensi

PENAFIAN (DISCLAIMER)

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam webblog ini telah digunakan dengan memberi kredit untuk tujuan pengenalan sahaja. Kerenah Dunia tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Nama artis/selebriti/kenamaan/insan yang disebut dalam webblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Kerenah Dunia juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Bagi program mencari pendapatan sampingan pula, laman-laman web yang terbabit hanyalah cadangan semata-mata. Pihak Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab atas tindakan dan juga kerugian yang berlaku disebabkan kegagalan daripada program yang disertai. Setiap pelaburan sama ada atas talian (online) atau tiada talian (offline) adalah risiko perdagangan dan Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab untuk itu.