Produk Terhangat! Dapatkannya Sekarang!

22 December 2008

SELEPAS EKIN & AIN, KINI GILIRAN SHIRA (ADIK IPAR MAWI) MENEMPA NAMA

*Credits di akhir post ini

Belum habis kemeriahan perkahwinan Mawi-Ekin, kini muncul satu lagi cerita kurang enak dari keluarga pihak Ekin. Mereka-mereka yang bergelar wartawan awam ini telah terjumpa akaun Friendster Shira, adik kepada pasangan kembar Ekin-Ain.

Maka, terbitlah gambar-gambar yang kurang menyenangkan mata untuk memandang. Klik topik di atas atau "Full Post di bawah untuk melihat gambar-gambar lain.Credits to Ohbulan.com

RAHSIA EBAY

advertensi

PENAFIAN (DISCLAIMER)

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam webblog ini telah digunakan dengan memberi kredit untuk tujuan pengenalan sahaja. Kerenah Dunia tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Nama artis/selebriti/kenamaan/insan yang disebut dalam webblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Kerenah Dunia juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Bagi program mencari pendapatan sampingan pula, laman-laman web yang terbabit hanyalah cadangan semata-mata. Pihak Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab atas tindakan dan juga kerugian yang berlaku disebabkan kegagalan daripada program yang disertai. Setiap pelaburan sama ada atas talian (online) atau tiada talian (offline) adalah risiko perdagangan dan Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab untuk itu.