Produk Terhangat! Dapatkannya Sekarang!

30 June 2008

ADAKAH KURUS ITU CANTIK?


Gambar ini adalah kiriman hazualuv.

Kepada sesiapa yang anggap kurus itu cantik, awas, kurus tetapi tidak sihat juga banyak mudharatnya. Cuba tengok gambar di atas dan fikir betul-betul sebelum menguruskan badan. Setkan target, jangan jadi macam mereka.

Klik topik atau 'BACA LAGI SETERUSNYA' untuk melihat gambar-gambar kekurusan melampau ini.









In yang dikatakan aneroksia nervosa tu kan?


BACA LAGI (Full Post, KLIK SINI)

29 June 2008

IKAN ANEH (MACAM IKAN PURBA)


Gambar ini adalah kiriman dari candlelight.

Betul ke ikan ni wujud? Sekali tengok macam ikan prasejarah. Kalau ada info yang nak dikongsi, just letak je dalam comment tu. Klik topik atau 'BACA LAGI SETERUSNYA' untuk melihat gambar-gambar ikan pelik ini.





Gambar & info: kiriman 'candlelight' (nickname)
*Sekiranya ada keraguan mengenai post ini, sila maklumkan kepada saya. TQ.


BACA LAGI (Full Post, KLIK SINI)

28 June 2008

SIMBOL-SIMBOL TANDAS (MACAM-MACAM)

Salam semua, kali ini saya nak berkongsikan 1 lagi kerenah manusia. Kali ini dalam mereka bentuk simbol tandas. Macam-macam pesen ada. Klik topik atau 'BACA LAGI SETERUSNYA' untuk melihat kekreatifan manusia mereka simbol-simbol nak masuk jamban/toilet. Ada banyak. Hehehehe












Amacam? Kreatif tak diaorang? ;-)


BACA LAGI (Full Post, KLIK SINI)

27 June 2008

APEK GSTK (GILA SEKS TERSANGAT KUAT)

Kepada kaum hawa. Hati-hati sekiranya anda terjumpa lelaki ini. Dipercayai lelaki ini adalah keturunan cina. Untuk keselamatan, pastikan anda membawa teman yang boleh dipercayai ketika keluar bersama. Bahaya nih..

*Sesetengah bahagian gambar ini di'sensored' untuk kesesuaian tatapan umum.TQ
Sumber: forwarded email


BACA LAGI (Full Post, KLIK SINI)

26 June 2008

KERETA MERCEDES BERLIAN (ADA BERANI?)


Gambar dan info ini adalah kiriman 'secret'.

Berdasarkan info yang diberi, kereta ini bernilai USD$ 4.8 juta (RM 15.67 juta). Sekiranya anda ingin menyentuh kereta tersebut, cas USD$ 1000 (RM 3263.99) akan dikenakan.

Kereta ini adalah milik Putera Al-Waleed dari Arab Saudi.

Klik topik atau 'BACA LAGI SETERUSNYA' kalau nak tengok gambar-gambar lain.









Jadi tidak hairanlah sekiranya harga minyak dunia melambung sehingga USD$132 setong (berdasarkan kadar semasa).

Agak-agak kalau sebiji berlian tu jatuh, berapa agaknya kalau gadai? hehehehe.

Gambar & info: kiriman 'secret' (nickname)
*Sekiranya ada keraguan mengenai post ini, sila maklumkan kepada saya. TQ.


BACA LAGI (Full Post, KLIK SINI)

25 June 2008

GAMBAR KESAN GIGITAN ULAR OROK-OROK (NGERI SEEYH)


Ular orok-orok (atau nama englishnya rattlesnake) merupakan antara ular yang paling berbisa di dunia. Berdasarkan laman web wikipedia, terdapat 50 spesies ular orok-orok dan dibahagikan kepada banyak subspesies. Secara ringkasnya, taburan ular ini adalah sekitar gurun di sekitar benua Amerika dan juga beberapa kawasan kering di seluruh dunia.

Gambar-gambar ini dipetik dari laman web the morning star yang memaparkan kes yang berlaku di Amerika Syarikat. Seorang lelaki yang berasal dari Kentucky AS disabitkan 10 pertuduhan memiliki binatang berbahaya dan 15 pertuduhan memindahkan haiwan liar ke dalam daerah Kentucky tanpa permit.

Pihak berkuasa masih menunggu keterangan soal-siasat lelaki terbabit memandangkan lelaki tersebut masih menjalani rawatan di hospital akibat patukan seekor ular orok-orok.

Ular orok-orok mempunyai bisa yang amat toksik dan mampu memusnahkan tisu hidup.
Gambar-gambar yang dipaparkan ini merupakan kesannya ke atas tisu otot manusia. Sila klik topik atau 'BACA LAGI SETERUSNYA' untuk melihat gambar lain.













Gambar & info: the morning post.
*Sekiranya ada keraguan mengenai post ini, sila maklumkan kepada saya. TQ.


BACA LAGI (Full Post, KLIK SINI)

RAHSIA EBAY

advertensi

PENAFIAN (DISCLAIMER)

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam webblog ini telah digunakan dengan memberi kredit untuk tujuan pengenalan sahaja. Kerenah Dunia tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Nama artis/selebriti/kenamaan/insan yang disebut dalam webblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Kerenah Dunia juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Bagi program mencari pendapatan sampingan pula, laman-laman web yang terbabit hanyalah cadangan semata-mata. Pihak Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab atas tindakan dan juga kerugian yang berlaku disebabkan kegagalan daripada program yang disertai. Setiap pelaburan sama ada atas talian (online) atau tiada talian (offline) adalah risiko perdagangan dan Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab untuk itu.