Produk Terhangat! Dapatkannya Sekarang!

20 December 2008

PENCURI DI TUN JUGAH, KUCHINGHehehe..Isu ni dah lama sebenarnya. Tapi bagi sesiapa yang belum tengok, boleh lah tengok. Berlaku di Tun Jugah, Kuching. Menurut sumber, di PerfectMac. Moralnya, jangan ingat orang yang berpakaian kemas semuanya baik. Sekarang ni macam-macam boleh jadi. Kita tengok kelicikan mamat tu semasa menge'pow' modem. Bukan murah modem dik oii. Ada laa dalam RM400-RM500 jugak sebijik.

Macam-macam.

Credits to Polgara88

RAHSIA EBAY

advertensi

PENAFIAN (DISCLAIMER)

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam webblog ini telah digunakan dengan memberi kredit untuk tujuan pengenalan sahaja. Kerenah Dunia tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Nama artis/selebriti/kenamaan/insan yang disebut dalam webblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Kerenah Dunia juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Bagi program mencari pendapatan sampingan pula, laman-laman web yang terbabit hanyalah cadangan semata-mata. Pihak Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab atas tindakan dan juga kerugian yang berlaku disebabkan kegagalan daripada program yang disertai. Setiap pelaburan sama ada atas talian (online) atau tiada talian (offline) adalah risiko perdagangan dan Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab untuk itu.