Produk Terhangat! Dapatkannya Sekarang!

31 January 2009

GAYA HEBAT JURUGAMBAR JEPUN

*Credits di akhir post ini

Maaf sangat-sangat sebab lambat update post hari ini. Celcom broadband saya semenjak sebulan lepas memang meragam. Kadang-kadang dalam 3 hari tak boleh nak connect langsung. Nasib baik sekarang dapat. Berbaloi ke RM99 yang saya bayar tiap-tiap bulan tu? Hmm.. Hari ini saya nak post mengenai gaya hebat seorang jurugambar.

Mesti anda semua tahu kan kerjaya sebagai jurugambar, photographer. Seseorang insan, apabila bergelar jurugambar, sudah pasti diiktiraf kerana kelulusan dan juga kepakaran mereka dalam mengambil gambar. Dan kita tidak boleh menafikan kewujudan jurugambar dalam hidup kita, contoh masa kita nak ambil gambar ukuran pasport, sudah tentu kita perlukan jurugambar. Masa kita konvokesyen, masa ambil ijazah atas pentas, juga perlukan khidmat jurugambar.

Kita pernah juga tengok aksi jurugambar, senget sana, senget sini, tunggeng sana, tunggeng sini. Kadang-kadang kelakar kita tengok. Namun mereka bukan sengaja, cuma mereka melakukan apa yang terbaik untuk mencari sudut yang paling cantik untuk gambar mereka. Betul kan?

Ok lah, saya tak nak buang masa lagi. Saya nak kongsikan gaya-gaya hebat jurugambar-jurugambar jepun. Kadang-kadang kelakar, namun, kita kena faham, itulah gaya professional mereka dan mereka dibayar tinggi untuk itu. Buat gaya macam mana pun tak pe. Janji masyuk. Benar kan?

Klik topik di atas atau "Full Post" di bawah untuk melihat gambar-gambar lain. Memang mencuit hati. Made in Japan.





Credits to MalaysiaSensasi

RAHSIA EBAY

advertensi

PENAFIAN (DISCLAIMER)

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam webblog ini telah digunakan dengan memberi kredit untuk tujuan pengenalan sahaja. Kerenah Dunia tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Nama artis/selebriti/kenamaan/insan yang disebut dalam webblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Kerenah Dunia juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Bagi program mencari pendapatan sampingan pula, laman-laman web yang terbabit hanyalah cadangan semata-mata. Pihak Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab atas tindakan dan juga kerugian yang berlaku disebabkan kegagalan daripada program yang disertai. Setiap pelaburan sama ada atas talian (online) atau tiada talian (offline) adalah risiko perdagangan dan Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab untuk itu.