Produk Terhangat! Dapatkannya Sekarang!

05 January 2009

PANAS: TEKNIK MELAMBATKAN PANCUTAN TERBONGKAR!!!!


Klik imej di atas ini untuk maklumat lanjut

Pelajari bagaimana untuk mendapatkan seks yang paling seronok di dalam hidup anda, tidak mengira usia. Rahsia dan pendedahan di dalam e-book ini secara dramatik bakal mengubah suasana kehidupan suami-isteri dengan satu bacaan sahaja.

Saya telah membaca buku ini (kantoi..tak kahwin lagi dah beli. hehehe) dan ingin mengupas sedikit sebanyak kandungannya untuk anda. Di sini saya sertakan secara detail, apa yang terkandung di dalam e-book “panas” ini:

1) Teknik kawalan minda yang akan memastikan zakar anda akan bertahan lebih lama daripada biasa (kebanyakan orang biasa bertahan selama 15 minit – anda mampu capai 40 minit jika kena pada caranya. Muka surat 6.

2) Tahukah anda bahawa cara pernafasan anda boleh memberi kesan kepada ketahanan anda? Lihat muka surat 9 untuk penjelasan lanjut. Jawapannya akan mengejutkan anda.

3) Apa yang anda perlu buat kepada isteri anda untuk memastikan dia menggeliat kesedapan bersama anda.

4) 3 kawasan sensitif isteri anda yang anda boleh sentuh untuk hubungan intim yang lebih “hot”. Amaran: anda akan menyebabkannya isteri klimaks dengan lebih cepat dan berterima kasih kepada anda!

5) Satu kawasan yang akan memastikan si dia memeluk anda kesedapan dan cakap, “I love you” kepada anda – betul tempat ini, anda akan tersenyum melihat kegagahan anda.

6) Teknik kuno daripada China yang akan memastikan anda lambat pancut. Teknik ini selalu orang terlepas pandang. Muka surat 15.

7) Tempat yang anda boleh suruh isteri anda lakukan sesuatu untuk mendapatkan nikmat yang lebih mendalam.

8) 8 posisi seks, dan bagaimana anda boleh menggunakan maklumat ini untuk memastikan kepuasan maksima!

9) 10 petua mudah untuk meningkatan prestasi zakar anda! Cukup mudah, tetapi amat hebat kesannya. Muka surat 39.

10) Bonus: Bagaimana untuk memanjangkan zakar anda.

11) Nak buah dada pasangan anda lebih besar, caranya mudah sahaja – lihat muka surat 35.

12) Apa yang anda tidak patut buat apabila terfikir untuk memakan pil viagra (anda boleh diancam bahaya jika tersalah makan! Muka surat 37)

Nak mengetahui dengan lebih lanjut? Klik imej buku di atas atau link di bawah:

KLIK SINI: SENI MELAMBATKAN PANCUTAN

Saya pasti ebook ini tidak akan mengecewakan anda.

RAHSIA EBAY

advertensi

PENAFIAN (DISCLAIMER)

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam webblog ini telah digunakan dengan memberi kredit untuk tujuan pengenalan sahaja. Kerenah Dunia tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Nama artis/selebriti/kenamaan/insan yang disebut dalam webblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Kerenah Dunia juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Bagi program mencari pendapatan sampingan pula, laman-laman web yang terbabit hanyalah cadangan semata-mata. Pihak Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab atas tindakan dan juga kerugian yang berlaku disebabkan kegagalan daripada program yang disertai. Setiap pelaburan sama ada atas talian (online) atau tiada talian (offline) adalah risiko perdagangan dan Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab untuk itu.