Produk Terhangat! Dapatkannya Sekarang!

29 January 2009

PANTAI BUATAN MANUSIA

*Credits di akhir post ini

Agak-agak 'pantai' ni boleh celen Sunway Lagoon tak? Saya tak pasti di mana lokasi pantai buatan ni. Kat atas ni gambar di luar. Kejap lagi saya tunjukkan gambar kat dalam pulak. Tapi bagi negara-negara yang takda pantai, ataupun jauh dari pantai, boleh la melepas gian, rindu dan kempunan di pantai buatan ni.

Sila klik topik di atas atau "Full Post" di bawah untuk melihat gambar-gambar pantai buatan ni.


Macam-macam kan? :-)

Credits to Badrush (nickname)

RAHSIA EBAY

advertensi

PENAFIAN (DISCLAIMER)

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam webblog ini telah digunakan dengan memberi kredit untuk tujuan pengenalan sahaja. Kerenah Dunia tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Nama artis/selebriti/kenamaan/insan yang disebut dalam webblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Kerenah Dunia juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Bagi program mencari pendapatan sampingan pula, laman-laman web yang terbabit hanyalah cadangan semata-mata. Pihak Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab atas tindakan dan juga kerugian yang berlaku disebabkan kegagalan daripada program yang disertai. Setiap pelaburan sama ada atas talian (online) atau tiada talian (offline) adalah risiko perdagangan dan Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab untuk itu.