Produk Terhangat! Dapatkannya Sekarang!

15 January 2009

LAP TOP SAYA KENA FORMAT. TENSION!!!

Maafkan saya sebab lambat update hari ni. Semalam lap top saya kena format. Virus punya angkara la. Hilang semangat nak berblogging hari ni. Nak upload gambar pun tak dapat. Namun demi para pembaca sekalian, saya gagahkan diri untuk bercakap sedikit hari ni. Namun esok akan saya sediakan hadiah istimewa untuk anda semua. Nak tahu? Tunggu esok ye. Thanks.

RAHSIA EBAY

advertensi

PENAFIAN (DISCLAIMER)

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam webblog ini telah digunakan dengan memberi kredit untuk tujuan pengenalan sahaja. Kerenah Dunia tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Nama artis/selebriti/kenamaan/insan yang disebut dalam webblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Kerenah Dunia juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Bagi program mencari pendapatan sampingan pula, laman-laman web yang terbabit hanyalah cadangan semata-mata. Pihak Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab atas tindakan dan juga kerugian yang berlaku disebabkan kegagalan daripada program yang disertai. Setiap pelaburan sama ada atas talian (online) atau tiada talian (offline) adalah risiko perdagangan dan Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab untuk itu.