Produk Terhangat! Dapatkannya Sekarang!

10 January 2009

BILIK TIDUR UNIK DAN PELIK

*Credits di akhir post ini.

Salam..kali ni saya nak kongsikan rekabentuk bilik tidur yang unik, pelik dan bagi saya menarik juga. Bagi sesiapa yang baru pindah rumah baru tu, kalau masih ragu-ragu nak set up design bilik tidur korang, bolehlah pertimbangkan design-design yang saya akan kongsikan nanti. Yang kat atas tu satu design. Macam kotak-kotak pulak ye..

Nak tengok design lain? Klik topik di atas atau "Full Post" di bawah.

Design katil bulat..ala..ala tempat pelupusan besi buruk gitu

Yang ni macam dalam taman musim luruh. Warna biru menyejukkan suasana


Yang ni tak tahu nak describe design ala apa. Hehe


Ni konsep wad gila.


Yang ni ala ala rumah cowboy gitu.Macam bar pun ada


Yang ni macam katil penyiksaaan.


Yang ni ala tarzan..


Sapa-sapa yang nak rasa suasana penjara boleh buat design macam ni


Yang ni design macam hut


Saya suka design ni.


Bagi yang baru ada anak-anak yang nak asingkan bilik, boleh la pertimbangkan design ni untuk bilik baru anak


Wow..saya suka juga design macam ni.

Kreatifnya manusia ni..

Credits to TengkuBasri (Nickname)

RAHSIA EBAY

advertensi

PENAFIAN (DISCLAIMER)

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam webblog ini telah digunakan dengan memberi kredit untuk tujuan pengenalan sahaja. Kerenah Dunia tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Nama artis/selebriti/kenamaan/insan yang disebut dalam webblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Kerenah Dunia juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Bagi program mencari pendapatan sampingan pula, laman-laman web yang terbabit hanyalah cadangan semata-mata. Pihak Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab atas tindakan dan juga kerugian yang berlaku disebabkan kegagalan daripada program yang disertai. Setiap pelaburan sama ada atas talian (online) atau tiada talian (offline) adalah risiko perdagangan dan Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab untuk itu.