Produk Terhangat! Dapatkannya Sekarang!

10 January 2009

MATI TERBAKAR SEMASA TAHUN BARU

*Credits di akhir post ini

Berlaku di Zantika Pub, Thailand, kebakaran ini berlaku pada malam menyambut tahun baru. Dilaporkan, 59 orang telah mati terbakar dan lebih 100 orang cedera.

Ini baru balasan dunia..kepada yang kaki clubbing tu (terutamanya orang Islam yang agak megah dan bangga dengan clubbing). Tanamkan azam baru "TAK NAK CLUBBING". Mungkin korang rasa tak salah tapi bayangkan kalau ini terjadi kepada anda.....Siap tertera nama di akhbar lagi. Mati terbakar dalam disco, bayangkan aib kepada ibu bapa dan keluarga. Sendiri mau ingat!!!

Semua rentung. Baru kena api dunia. Mati dalam kehinaan. Klik topik di atas atau "Full Post" di bawah untuk melihat gambar-gambar lain.

Credits to www.blalang.com


RAHSIA EBAY

advertensi

PENAFIAN (DISCLAIMER)

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam webblog ini telah digunakan dengan memberi kredit untuk tujuan pengenalan sahaja. Kerenah Dunia tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Nama artis/selebriti/kenamaan/insan yang disebut dalam webblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Kerenah Dunia juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Bagi program mencari pendapatan sampingan pula, laman-laman web yang terbabit hanyalah cadangan semata-mata. Pihak Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab atas tindakan dan juga kerugian yang berlaku disebabkan kegagalan daripada program yang disertai. Setiap pelaburan sama ada atas talian (online) atau tiada talian (offline) adalah risiko perdagangan dan Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab untuk itu.