Produk Terhangat! Dapatkannya Sekarang!

09 January 2009

PANAS: ZHANG ZIYI 95% BOGEL DI PANTAI

*Credits di akhir post ini

Anda kenal kan Zhang Ziyi? Pelakon popular dari tanah besar China. Gambar beliau di tangkap bersama teman lelakinya Aviv Nevo, seorang warga Israel di sebuah pantai yang tidak dinyatakan. Yang hangatnya, si boyfriend Zhang Ziyi ni disnap sedang mencium dan memegang punggung Zhang Ziyi. Wow, sedap ke? Pepepun saya sertakan ulasan dari sumber gambar ini. Berdasarkan ulasannya, ada 81 keping gambar telah disnap namun apabila saya lihat, 81 gambar itu dihasilkan dengan tangkapan cepat kamera (quick snapping). So saya amik yang penting-penting je. Hehe. Berikut adalah ulasan sumber gambar ini:

"I can’t believe that Zhang ZiYi is quite skinny, and has a pair of small breasts. Here the hot story, Zhang Zi Yi was caught red handed by an unknown paparazzi, in which she was naked at the beach, with her multi-billionaire Israel boyfriend, Aviv Nevo. Funny thing happen, Aviv Nevo has his face buried in her ass! Oh, does it smell good baby?"

"There were 81 photos (what?) being snapped while Zhang Zi Yi was relaxing herself, and I saw Aviv Nevo loves to put his hand on her ass. I think he loves doing the doggy-style on a small Zhan Zi Yi’s ass. Ha ha"

"By the way, take a good look on the pictures, last year we have our heroes, Edison Chen. Now, the heroin wanna get into the bandwagon too, Zhang Zi Yi on show! (Warning : This entry contain explicit materials)".

Apadia? Nak tengok boyfriend Zhang Ziyi cium punggung dia? Boleh. Klik topik di atas atau "Full Post di bawah untuk melihatnya. Nyummy..





Tak sangka Zhang Ziyi pilih lelaki yang negaranya tak diiktiraf Malaysia ni sebagai boyfriend dia. Mungkin sebab lelaki ni puji punggung dia wangi tak. Hehehe

Credits to www.egotastic.com


RAHSIA EBAY

advertensi

PENAFIAN (DISCLAIMER)

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam webblog ini telah digunakan dengan memberi kredit untuk tujuan pengenalan sahaja. Kerenah Dunia tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Nama artis/selebriti/kenamaan/insan yang disebut dalam webblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Kerenah Dunia juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Bagi program mencari pendapatan sampingan pula, laman-laman web yang terbabit hanyalah cadangan semata-mata. Pihak Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab atas tindakan dan juga kerugian yang berlaku disebabkan kegagalan daripada program yang disertai. Setiap pelaburan sama ada atas talian (online) atau tiada talian (offline) adalah risiko perdagangan dan Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab untuk itu.