Produk Terhangat! Dapatkannya Sekarang!

21 January 2009

RAMBUT TERPANJANG

*Credits di akhir post ini

Wow, panjangnya rambut dia ni. Kalau keluar malam-malam ni ramai orang terkejut punya. Tapi, best ke simpan rambut panjang ni? Orang yang empunya badan mesti tau kan?

Sila klik topik di atas atau "Full Post di bawah untuk melihat gambar-gambar lain. Meremang bulu roma saya tengok rambut dia ni. Hehehe


Yang gambar last ni seram. Hehehe

Credits to Masida (nickname)

RAHSIA EBAY

advertensi

PENAFIAN (DISCLAIMER)

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam webblog ini telah digunakan dengan memberi kredit untuk tujuan pengenalan sahaja. Kerenah Dunia tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Nama artis/selebriti/kenamaan/insan yang disebut dalam webblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Kerenah Dunia juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Bagi program mencari pendapatan sampingan pula, laman-laman web yang terbabit hanyalah cadangan semata-mata. Pihak Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab atas tindakan dan juga kerugian yang berlaku disebabkan kegagalan daripada program yang disertai. Setiap pelaburan sama ada atas talian (online) atau tiada talian (offline) adalah risiko perdagangan dan Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab untuk itu.