Produk Terhangat! Dapatkannya Sekarang!

16 January 2009

KERENAH DUNIA KINI MEMPUNYAI LOGO SENDIRI

Salam semua..sebagai memantapkan lagi promosi dan meluaskan empayar internet ini, Kerenah Dunia kini berlogo sendiri. Inilah hadiah istimewa yang saya maksudkan semalam. Ada 2 jenis design dalam berbagai saiz. Anda boleh pilih dan linkkan dalam websites ataupun blog anda. Saya amat berbesar hari sekiranya anda boleh sebarkan sepada rakan-rakan yang lain ye.

Saya letak kat atas ni satu logo. Sila klik topik di atas atau "Full Post" di bawah untuk melihat logo-logo lain. Boleh pilih, download dan letakkan dalam blog atau websites anda k. PERCUMA. Ikhlas dari saya untuk pengunjung setia Kerenah Dunia.

Walaupun anda tengok saiznya lebih kurang sama, tapi format filenya adalah berbeza. Ada yang jpg, thumbnail, gif, png dan bmp. Pilih ikut kesesuaian k.


RAHSIA EBAY

advertensi

PENAFIAN (DISCLAIMER)

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam webblog ini telah digunakan dengan memberi kredit untuk tujuan pengenalan sahaja. Kerenah Dunia tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Nama artis/selebriti/kenamaan/insan yang disebut dalam webblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Kerenah Dunia juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Bagi program mencari pendapatan sampingan pula, laman-laman web yang terbabit hanyalah cadangan semata-mata. Pihak Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab atas tindakan dan juga kerugian yang berlaku disebabkan kegagalan daripada program yang disertai. Setiap pelaburan sama ada atas talian (online) atau tiada talian (offline) adalah risiko perdagangan dan Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab untuk itu.