Produk Terhangat! Dapatkannya Sekarang!

13 January 2009

MINIGAME: JOM SEPAK NORMAN HAKIM



Hah. Sesiapa tak puas hati dengan Norman Hakim berkenaan isu Memey dan Abby, korang boleh tendang si Norman tu sekuat hati sekarang kerana satu minigame telah dicipta untuk itu. Memey pun baru je muncul setelah lama menghilang, so korang tendangla norman kuat-kuat depan Memey. Tengok nanti Memey tolong tak abang Norman dia. Hehe.

Tak sangka ada jugak game untuk Norman ni ye. Ingat Bush je ada game special. Hehehe

RAHSIA EBAY

advertensi

PENAFIAN (DISCLAIMER)

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam webblog ini telah digunakan dengan memberi kredit untuk tujuan pengenalan sahaja. Kerenah Dunia tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Nama artis/selebriti/kenamaan/insan yang disebut dalam webblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Kerenah Dunia juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Bagi program mencari pendapatan sampingan pula, laman-laman web yang terbabit hanyalah cadangan semata-mata. Pihak Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab atas tindakan dan juga kerugian yang berlaku disebabkan kegagalan daripada program yang disertai. Setiap pelaburan sama ada atas talian (online) atau tiada talian (offline) adalah risiko perdagangan dan Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab untuk itu.