Produk Terhangat! Dapatkannya Sekarang!

01 February 2009

NENEK BERUSIA 128 TAHUN

Ajal maut di tangan Tuhan. Begitu juga dengan nenek yang berusia 128 tahun ini. Tuti Yusupowa, berasal dari Karakal, Pakistan, lahir pada 1 Julai 1880. Gambar di atas diambil pada 28 Januari 2009. Gambar di bawah adalah dokumen pengenalan beliau.


Best ke umur panjang ni ek? Apa rahsia panjang umur nenek? Hehehehe...

Credits to _______(nickname)

RAHSIA EBAY

advertensi

PENAFIAN (DISCLAIMER)

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam webblog ini telah digunakan dengan memberi kredit untuk tujuan pengenalan sahaja. Kerenah Dunia tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Nama artis/selebriti/kenamaan/insan yang disebut dalam webblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Kerenah Dunia juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Bagi program mencari pendapatan sampingan pula, laman-laman web yang terbabit hanyalah cadangan semata-mata. Pihak Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab atas tindakan dan juga kerugian yang berlaku disebabkan kegagalan daripada program yang disertai. Setiap pelaburan sama ada atas talian (online) atau tiada talian (offline) adalah risiko perdagangan dan Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab untuk itu.