Produk Terhangat! Dapatkannya Sekarang!

28 January 2009

MALAYSIA OH MALAYSIA

*Credits di akhir post ini

Jangan tengok negara lain je, negara kita Malaysia juga ada keunikan tersendiri. Bukan sahaja dari segi budaya, namun dari segi yang akan saya tunjukkan sebentar lagi. Gambar kat atas tu satu keunikan jugak kan?

Klik topik di atas atau "Full Post" di bawah untuk kita lihat keunikan-keunikan lain. Layannnnn...













Zoom Malaysia, banyak untuk diterokai, banyak juga untuk dilawati. Hehehe

Credits to Alonso (nickname)

RAHSIA EBAY

advertensi

PENAFIAN (DISCLAIMER)

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam webblog ini telah digunakan dengan memberi kredit untuk tujuan pengenalan sahaja. Kerenah Dunia tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Nama artis/selebriti/kenamaan/insan yang disebut dalam webblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Kerenah Dunia juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Bagi program mencari pendapatan sampingan pula, laman-laman web yang terbabit hanyalah cadangan semata-mata. Pihak Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab atas tindakan dan juga kerugian yang berlaku disebabkan kegagalan daripada program yang disertai. Setiap pelaburan sama ada atas talian (online) atau tiada talian (offline) adalah risiko perdagangan dan Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab untuk itu.