Produk Terhangat! Dapatkannya Sekarang!

06 January 2009

MUMIA PESAKIT HIV - PENGAJARAN KEPADA YANG MASIH HIDUP

*Credits di akhir post ini

Gambar di atas adalah Life Museum, tempat di mana pameran mayat-mayat pesakit HIV/AIDS diadakan di Thailand. Tujuan pameran mayat-mayat ini adalah sebagai memenuhi hasrat simati supaya dapat mempamerkan mayat mereka seterusnya memberi pengajaran kepada orang ramai tentang bahayanya HIV. Gambar-gambar yang akan ditunjukkan selepas ini ialah mayat pesakit HIV yang disimpan di Wat Siam Lopburi, Thailand.

Sila klik topik di atas atau "Full Post" di bawah untuk melihat gambar-gambar mumia tersebut. Agak menyeramkan. Bagitau awal-awal. Hehehe..


Anehnya jika kita sama-sama lihat, terdapat cecair di hujung kaki mayat tersebut walaupun mayat itu sudah pun kering. Lebih-lebih lagi di badan mayat tu juga terdapat tumbuhan yang putih seperti kulat yang masih hidup pada mayat tersebut walaupun dah lama. Kalau debu-debu atau cebisan pada mayat tu terkena badan kita atau kita terhidu secara tak sengaja bagaimanala agaknya...:-/

Credits to Fadel (nickname)

RAHSIA EBAY

advertensi

PENAFIAN (DISCLAIMER)

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam webblog ini telah digunakan dengan memberi kredit untuk tujuan pengenalan sahaja. Kerenah Dunia tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Nama artis/selebriti/kenamaan/insan yang disebut dalam webblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Kerenah Dunia juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Bagi program mencari pendapatan sampingan pula, laman-laman web yang terbabit hanyalah cadangan semata-mata. Pihak Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab atas tindakan dan juga kerugian yang berlaku disebabkan kegagalan daripada program yang disertai. Setiap pelaburan sama ada atas talian (online) atau tiada talian (offline) adalah risiko perdagangan dan Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab untuk itu.