Produk Terhangat! Dapatkannya Sekarang!

17 January 2009

PAY PER LEAD AFFILIATE BARU (DUIT INTERNET LAGI!)

Ok..bagi sesiapa yang masih belum puas menikmati pendapatan internet atau baru nak berjinak-jinak dalam affiliate pay per lead (PPL), ada 1 program sedang berjalan iaitu PPL Free Ecover Action Script. Promosi ini akan berlangsung dari sehingga 30 Januari 2009 atau sehingga mencapai target penganjur. Setiap download yang dilakukan melalui link anda, RM0.25 akan diberikan. Ok, saya akan ajar step by step macam mana nak sertai PPL ini. Percuma.

1. Klik gambar pakej kat atas ATAU kat sini.
2. Anda akan dibawa ke laman web untuk download action script ini, isikan nama dan email anda agar link download dapat dihantar ke email yang anda berikan.
3. Anda akan dapat email yang mana dalam email tu akan diberi link untuk download ecover action script tersebut. So, download action script tu.
4. Selepas itu anda akan di beri satu lagi email tawaran untuk menyertai Pay Per Lead ini, klik link dalam email itu.
5. Anda akan di bawa masuk ke dalam sistem pay per lead, daftarkan diri anda kat situ.
6. Anda telah berjaya menyertai PPL dan promosikan banner & link anda untuk mendapat RM0.25 untuk setiap download.

*Bagi yang tidak berminat untuk menyertai PPL ni pun tak pe..cuma download ecover tu je untuk kegunaan masa depan. Sebab ecover tersebut percuma. Kalau upah buat ecover, nilainya mencecah ratusan ringgit! Jadi baik download sementara stok masih ada.

Proses ini sekejap sahaja. Dalam tempoh kurang 10 minit (kalau tak da internet problem la), anda akan mula menjana pendapatan melalui internet. RM0.25 untuk 1 download, kalau 10 orang = RM2.50. Kalau 100 orang = RM25.00. Saya rasa tak susah. Saya pun masih baru namun berupaya mendapat sehingga 310 download. Anda pasti boleh. Sebab DOWNLOAD PERCUMA!

Sebenarnya senang je nak join PPL ini, cuma saya bagi step by step untuk yang baru nak berjinak-jinak dalam PPL ni agar tidak tersesat. Senangnya mencari pendapatan melalui internet. Ok. Setakat ini sahaja. Sebarang persoalan sila utarakan dalam bahagian komen, saya akan cuba menjawabnya. Selamat jana wang dari internet.

RAHSIA EBAY

advertensi

PENAFIAN (DISCLAIMER)

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam webblog ini telah digunakan dengan memberi kredit untuk tujuan pengenalan sahaja. Kerenah Dunia tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Nama artis/selebriti/kenamaan/insan yang disebut dalam webblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Kerenah Dunia juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Bagi program mencari pendapatan sampingan pula, laman-laman web yang terbabit hanyalah cadangan semata-mata. Pihak Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab atas tindakan dan juga kerugian yang berlaku disebabkan kegagalan daripada program yang disertai. Setiap pelaburan sama ada atas talian (online) atau tiada talian (offline) adalah risiko perdagangan dan Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab untuk itu.