Produk Terhangat! Dapatkannya Sekarang!

29 November 2008

USTAZ ARIEF CAKRA ALAM PENIPU? (PEMBONGKARAN OLEH 360)Isu penyebaran klip yang mendakwa Pusat Perubatan Cakra Alam yang diterajui Ustaz Arief semakin hangat diperkatakan. Anda boleh lihat post-post saya sebelum ini. Khamis lepas, rancangan TV3- 360 memaparkan kenyataan Ustaz Arief sendiri. Ketika mengulas berkenaan selipar beliau yang diimbas oleh TV Korea tersebut, Ustaz Arief menyatakan yang tiada bunyi sedangkan video tersebut jelas menunjukkan yang alat pengimbas logam itu berbunyi. Nampak sangat kantoi.

Sepanjang temu bual tersebut, Ustaz Arief kerap menyentuh hidungnya selain menidakkan apa sahaja kenyataan yang dikeluarkan oleh 360.

“People tend to touch their nose and scratch their face when they lie" (Gecko & Fly)

How to Detect Lies

Anda nilai sendiri..Kita adalah juri yang terbaik (Mazidul Akmal)

Sumber: Darul Bayan.com

RAHSIA EBAY

advertensi

PENAFIAN (DISCLAIMER)

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam webblog ini telah digunakan dengan memberi kredit untuk tujuan pengenalan sahaja. Kerenah Dunia tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Nama artis/selebriti/kenamaan/insan yang disebut dalam webblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Kerenah Dunia juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Bagi program mencari pendapatan sampingan pula, laman-laman web yang terbabit hanyalah cadangan semata-mata. Pihak Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab atas tindakan dan juga kerugian yang berlaku disebabkan kegagalan daripada program yang disertai. Setiap pelaburan sama ada atas talian (online) atau tiada talian (offline) adalah risiko perdagangan dan Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab untuk itu.