Produk Terhangat! Dapatkannya Sekarang!

27 November 2008

GAMBAR-GAMBAR ARTIS MALAYSIA MENGANDUNG

*Credits di akhir post ini

Salam semua...kali ni saya nak kongsikan gambar-gambar artis yang berbadan dua. Lain serinya bila kita tengok air muka diaorang ni. Cantik dan sejuk mata memandang.
Yang kat atas ni Nora Danish. Mungkin ada di antara gambar-gambar ni dah lama. Tapi saya tak restrictkan masa k.

Sila klik topik di atas atau 'Full Post' di bawah untuk melihat gambar-gambar lain. Enjoy.

Fiza Elite

Sheila Majid

Gandingan 3 ibu cantik: Norjuma, Abby & Wardina

Syura

Lisdawati

Natasha Hudson

Linda Rafar

Anne & Anita

Norjuma & Suami

Daphne. Agak mencolok mata.

Masih anggun walau berbadan dua.

Credits
Sumber: Kiriman Syd (nickname)

RAHSIA EBAY

advertensi

PENAFIAN (DISCLAIMER)

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam webblog ini telah digunakan dengan memberi kredit untuk tujuan pengenalan sahaja. Kerenah Dunia tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Nama artis/selebriti/kenamaan/insan yang disebut dalam webblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Kerenah Dunia juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Bagi program mencari pendapatan sampingan pula, laman-laman web yang terbabit hanyalah cadangan semata-mata. Pihak Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab atas tindakan dan juga kerugian yang berlaku disebabkan kegagalan daripada program yang disertai. Setiap pelaburan sama ada atas talian (online) atau tiada talian (offline) adalah risiko perdagangan dan Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab untuk itu.