Produk Terhangat! Dapatkannya Sekarang!

11 November 2008

ANAK VIP KE NI?

*Credits di akhir post ini

Anak sapa la yer..? Berdasarkan sumber, lelaki tersebut adalah anak VIP yang bertaraf menteri. Biar benar????

Beginilah akibatnya kalau dah mewah, agama tolak tepi. Enjoy sakan nampak? Arak dah macam air mineral jer. Untung ya jadi anak VIP, dapat awek cun melecun.

Harap mamat yang biasa senang ni bertaubatlah. Trend politik di Malaysia, bapa ahli politik, anak pun ahli politik yang sekaligus dapat sokongan mudah. Esok nanti nak join politik pasti gambar ni jadi isu hangat!

Sila klik topik di atas atau 'Full Post' untuk melihat gambar-gambar lain. Kepada awek-awek cun di luar sana, mesti lelaki ni jadi idaman korang kan? Jujur laa k. Jangan duk tipu diri sendiri. Tuhan confirm tahu punya.












Credits
Sumber: Isuhangat.blogspot.com

RAHSIA EBAY

advertensi

PENAFIAN (DISCLAIMER)

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam webblog ini telah digunakan dengan memberi kredit untuk tujuan pengenalan sahaja. Kerenah Dunia tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Nama artis/selebriti/kenamaan/insan yang disebut dalam webblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Kerenah Dunia juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Bagi program mencari pendapatan sampingan pula, laman-laman web yang terbabit hanyalah cadangan semata-mata. Pihak Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab atas tindakan dan juga kerugian yang berlaku disebabkan kegagalan daripada program yang disertai. Setiap pelaburan sama ada atas talian (online) atau tiada talian (offline) adalah risiko perdagangan dan Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab untuk itu.