Produk Terhangat! Dapatkannya Sekarang!

13 November 2008

ANAK ARTIS KITA?

* Credits di akhir post ini

Adakah ini anak artis kita? Mungkin mak dia tak tahu kot? Atau pun pelanduk 2 serupa? Siap pegang botol kencing setan lagi. Ke air sprite, tak pun 7UP? Bukan ke anak-anak artis semua baik macam malaikat ke? Hehehehe.

Sila klik topik di atas atau 'Full Post' di bawah untuk melihat gambar-gambar lain.



Ni yang saya cakap bangga dengan maksiat ni. Kalau tak bangga masakan bagi je orang amik gambar macam tu. Untuk perhatian korang, berbangga dengan maksiat adalah salah satu daripada perkara-perkara yang mendatangkan bala. Tunggu jela ek bala dari Allah.

Baru ni saya post kan pasal artis, pasal anak VIP, ni pasal anak artis pulak. Pasal VIP??? Boleh ke?

Credits
Sumber: Kiriman Goldtrader (nickname)

RAHSIA EBAY

advertensi

PENAFIAN (DISCLAIMER)

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam webblog ini telah digunakan dengan memberi kredit untuk tujuan pengenalan sahaja. Kerenah Dunia tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Nama artis/selebriti/kenamaan/insan yang disebut dalam webblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Kerenah Dunia juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Bagi program mencari pendapatan sampingan pula, laman-laman web yang terbabit hanyalah cadangan semata-mata. Pihak Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab atas tindakan dan juga kerugian yang berlaku disebabkan kegagalan daripada program yang disertai. Setiap pelaburan sama ada atas talian (online) atau tiada talian (offline) adalah risiko perdagangan dan Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab untuk itu.