Produk Terhangat! Dapatkannya Sekarang!

08 November 2008

KEKEJAMAN TERHADAP BINATANG DEMI WANG

Saya nangis tengok video ni....nak upload untuk ditonton secara online pun saya tak sanggup. Manusia sanggup berbuat demikian kerana binatang-binatang ini dianggap tidak ada perasaan. Selamba je koyak bulu binatang ni hidup-hidup. Semoga Allah menurunkan bala kepada manusia yang melakukan kezaliman terhadap makhluk Allah ini.

Saya akan bagi link untuk download video ni. Saiz file agak besar. Bagi yang internet connectionnya elok mungkin cepat, mungkin juga lambat. Dan lihatlah, betapa zalimnya manusia melakukan sedemikian ke atas binatang yang tidak berdosa ini demi wang.

SILA KLIK SINI UNTUK DOWNLOAD VIDEO TERSEBUT (KLIK GAMBAR KAT ATAS PUN BOLEH). Nama File: fur_farm_med.wmv

Credits
Sumber: SWISS Animal Protection International

RAHSIA EBAY

advertensi

PENAFIAN (DISCLAIMER)

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam webblog ini telah digunakan dengan memberi kredit untuk tujuan pengenalan sahaja. Kerenah Dunia tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Nama artis/selebriti/kenamaan/insan yang disebut dalam webblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Kerenah Dunia juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Bagi program mencari pendapatan sampingan pula, laman-laman web yang terbabit hanyalah cadangan semata-mata. Pihak Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab atas tindakan dan juga kerugian yang berlaku disebabkan kegagalan daripada program yang disertai. Setiap pelaburan sama ada atas talian (online) atau tiada talian (offline) adalah risiko perdagangan dan Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab untuk itu.