Produk Terhangat! Dapatkannya Sekarang!

12 November 2008

RAHSIA JUTAWAN INTERNET (EBOOK PERCUMA)Salam sejahtera, saya selalu ingin berkongsi ilmu percuma kepada anda sebagai tanda terima kasih saya yang tidak terhingga atas kesetiaan anda terhadap KERENAH DUNIA. Untuk makluman anda secara jujur, internet merupakan lubuk wang yang amat istimewa. Kita cuma perlukan tektik dan kesabaran untuk berjaya dan di dalam dunia maya ini, risikonya tetap ada. Dan saya di sini sekiranya berkesempatan, akan terus berkongsi ilmu jana wang internet ini secara percuma untuk anda. Secara tidak langsung, risiko kerugian wang akan berada di tahap sifar.

Untuk kali ini saya ingin berkongsi sebuah ebook percuma tulisan Ammar Zahar, seorang usahawan internet (IM) terkemuka di dunia cyber atas kejayaan beliau memperoleh pendapatan dari internet. Sebagai tanda penghargaan, beliau telah mengedarkan ebook percuma mengenai rahsia penjanaan wang internet merangkumi cara mengekalkan blog di tangga teratas ranking google, cara menghasilkan jualan sehingga 5000 unit dengan ebook yang tiada kaitan dengan cara buat duit, cara efektif menjual produk MRR dan rahsia usahawan internet mendapat wang sehingga 6 angka tanpa produk.

Anda boleh download ebook ini secara percuma. DIULANGI. PERCUMA. Caranya mudah, anda klik banner (gambar buku) di atas, isikan nama dan email dan ebook tersebut akan terus dihantar melalui email anda. Bukan itu sahaja, anda akan mendapat komisen sebanyak RM 0.25 untuk setiap unit ebook sekiranya anda turut mengedarkan ebook ini seperti saya. Tapi perlu daftar affiliate percuma dulu. Menarik bukan?

Saya rasa cukup setakat ini, selamat memperoleh ilmu percuma dan selamat menjana pendapatan dari alam internet.

P/S:Saya akan letakkan banner mengenai ebook ini di dalam blog saya (di bahagian kiri atas, bawah anugerah tahun ini) untuk memastikan anda dan para pelawat KERENAH DUNIA yang lain tidak tercicir daripada memperoleh ilmu percuma ini terutamanya yang terlepas membaca post ini.

RAHSIA EBAY

advertensi

PENAFIAN (DISCLAIMER)

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam webblog ini telah digunakan dengan memberi kredit untuk tujuan pengenalan sahaja. Kerenah Dunia tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Nama artis/selebriti/kenamaan/insan yang disebut dalam webblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Kerenah Dunia juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Bagi program mencari pendapatan sampingan pula, laman-laman web yang terbabit hanyalah cadangan semata-mata. Pihak Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab atas tindakan dan juga kerugian yang berlaku disebabkan kegagalan daripada program yang disertai. Setiap pelaburan sama ada atas talian (online) atau tiada talian (offline) adalah risiko perdagangan dan Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab untuk itu.