Produk Terhangat! Dapatkannya Sekarang!

27 August 2008

TAHNIAH ANWAR IBRAHIM!!!

Setinggi-tinggi tahniah dan sekalung penghargaan diucapkan buat warga pengundi P44 Permatang Pauh kerana telah membuat pilihan yang amat tepat iaitu membenarkan Datuk Seri Anwar Ibrahim melangkah ke Parlimen menerajui Pakatan Rakyat. Dengan ini, jalan untuk beliau melangkah ke Putrajaya telah melebar atas sokongan kalian.

Warga pengundi Permatang Pauh telah memberi sumbangan yang amat bermakna dan berharga buat seluruh rakyat Malaysia dan telah mencatat sejarah terulung negara dan tidak mungkin dilupakan.

Majoriti undi 15671 memihak kepada DSAI telah menobatkan beliau menang cemerlang (undi:31195) dalam pilihanraya kecil ini sekaligus mengetepikan pencabar hebat beliau Datuk Arif Shah (undi: 15524) dan calon AKIM (undi:97).


Kemenangan ini bakal memulakan langkah pertama ke arah Malaysia yang lebih baik dan cemerlang..gemilang..terbilang yang sejati. Lebih banyak cabaran dan halangan yang bakal dihadapi oleh pendokong dan penyokong Pakatan Rakyat selepas ini.. Jadikan kemenangan ini sebagai satu suntikan baru penjana semangat dan juga mangkin untuk menentang kezaliman dan kejahatan demi kesejahteraan negara.

Kepada UMNO, anda sendiri tahu sendiri apa pilihan rakyat kali ini. Walaupun semua jentera-jentera telah dipergunakan semaksimum mungkin, namun kuasa Allah menentukan segalanya.

Selepas ini kita bakal melihat pelbagai reaksi dan juga alasan-alasan daripada pihak yang menang dan juga pihak yang kalah (SELALUNYA YANG KALAH LAGI BANYAK ALASAN) dalam keputusan pilihanraya ini. Kita tunggu dan lihat.

Melangkahlah dengan gagah DSAI, Pakatan Rakyat akan sentiasa bersamamu..

RAHSIA EBAY

advertensi

PENAFIAN (DISCLAIMER)

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam webblog ini telah digunakan dengan memberi kredit untuk tujuan pengenalan sahaja. Kerenah Dunia tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Nama artis/selebriti/kenamaan/insan yang disebut dalam webblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Kerenah Dunia juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Bagi program mencari pendapatan sampingan pula, laman-laman web yang terbabit hanyalah cadangan semata-mata. Pihak Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab atas tindakan dan juga kerugian yang berlaku disebabkan kegagalan daripada program yang disertai. Setiap pelaburan sama ada atas talian (online) atau tiada talian (offline) adalah risiko perdagangan dan Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab untuk itu.