Produk Terhangat! Dapatkannya Sekarang!

29 August 2008

KOLEKSI PECAH KEPALA

*Credits di akhir post ini

Assalamualaikum...Selamat hari Jumaat kepada semua. Duk main politik je, kali ini kita layannn gambar-gambar ngeri lagi. Kali ni gambar kiriman mike, gambar pecah kepala. Mari kita sama-sama teka, kenapa sampai pecah kepala ni??

Peringatan: Sesiapa yang lemah semangat tidak digalakkan menatap gambar-gambar ini

Klik topik di atas atau 'Full Post' di bawah untuk melihat 6 gambar lagi.Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :-/....

Credits
Sumber Gambar: Kiriman mike (nickname)

RAHSIA EBAY

advertensi

PENAFIAN (DISCLAIMER)

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam webblog ini telah digunakan dengan memberi kredit untuk tujuan pengenalan sahaja. Kerenah Dunia tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Nama artis/selebriti/kenamaan/insan yang disebut dalam webblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Kerenah Dunia juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Bagi program mencari pendapatan sampingan pula, laman-laman web yang terbabit hanyalah cadangan semata-mata. Pihak Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab atas tindakan dan juga kerugian yang berlaku disebabkan kegagalan daripada program yang disertai. Setiap pelaburan sama ada atas talian (online) atau tiada talian (offline) adalah risiko perdagangan dan Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab untuk itu.