Produk Terhangat! Dapatkannya Sekarang!

23 August 2008

GADIS KERDIL DARI INDIA

*Credits di akhir post ini

Remaja kerdil dari India, yang cuma berketinggian 58cm telah direkod sebagai wanita terkecil di dunia. Jyoti Amge, 14 tahun, lebih kecil daripada budak umur 2 tahun dan mempunyai berat cuma 5kg.

Klik topik atau 'Full Post kalau nak tengok gambar-gambar lain.
Credits
Sumber Info & Gambar: Kiriman email kepada Abang Santai

RAHSIA EBAY

advertensi

PENAFIAN (DISCLAIMER)

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam webblog ini telah digunakan dengan memberi kredit untuk tujuan pengenalan sahaja. Kerenah Dunia tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Nama artis/selebriti/kenamaan/insan yang disebut dalam webblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Kerenah Dunia juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Bagi program mencari pendapatan sampingan pula, laman-laman web yang terbabit hanyalah cadangan semata-mata. Pihak Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab atas tindakan dan juga kerugian yang berlaku disebabkan kegagalan daripada program yang disertai. Setiap pelaburan sama ada atas talian (online) atau tiada talian (offline) adalah risiko perdagangan dan Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab untuk itu.