Produk Terhangat! Dapatkannya Sekarang!

03 August 2008

SAYA AKAN KE RSENR3 (4 -7 OGOS 2008)

Berat jugak nak bagitau ni..Untuk makluman pelayar KERENAH DUNIA sekalian, Abang Santai akan terbang ke Kuala Lumpur pada 4-7 Ogos ini bagi membentangkan sebuah kertas kerja di 3rd Regional Symposium On Environment & Natural Resources (RSENR3), bertempat di Prince Hotel & Residence Kuala Lumpur.

Abang Santai akan ke Kuala Lumpur pada 4 Ogos, menghadiri simposium pada 5-6 Ogos, menghadiri post simposium visit ke FRIM pada 7 Ogos dan pulang ke bumi kenyalang pada hari yang sama.

Sepanjang tempoh tersebut, tiada isu akan dipostkan sehingga kepulangan abang santai ke bumi kenyalang. Namun, Abang Santai akan cuba mencuri masa untuk mengemaskini blog ini dari semasa ke semasa.

Walaubagaimanapun, mulai 8 Ogos 2008. KERENAH DUNIA akan aktif seperti biasa dengan konsep 1 isu 1 hari.

Untuk menggantikan isu yang tertunggak sepanjang ketiadaan Abang Santai ini, hari ini (3 Ogos) Abang Santai akan postkan 2 isu untuk tatapan anda.

Maaf atas segala kesulitan. TERUSKAN KESETIAAN KEPADA KERENAH DUNIA.

RAHSIA EBAY

advertensi

PENAFIAN (DISCLAIMER)

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam webblog ini telah digunakan dengan memberi kredit untuk tujuan pengenalan sahaja. Kerenah Dunia tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Nama artis/selebriti/kenamaan/insan yang disebut dalam webblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Kerenah Dunia juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Bagi program mencari pendapatan sampingan pula, laman-laman web yang terbabit hanyalah cadangan semata-mata. Pihak Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab atas tindakan dan juga kerugian yang berlaku disebabkan kegagalan daripada program yang disertai. Setiap pelaburan sama ada atas talian (online) atau tiada talian (offline) adalah risiko perdagangan dan Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab untuk itu.