Produk Terhangat! Dapatkannya Sekarang!

15 August 2008

KANAK-KANAK ALAF BARU (18SX)

Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Gambar-gambar di bawah ini adalah sekadar tatapan. Namun, mari kita fikir sejenak, sekiranya dari kecil lagi anak-anak dididik dengan cara yang salah, mungkin kesannya menjadi amat teruk apabila mereka menjadi teraju negara kelak. Kita pun akan rasa kesannya nanti.

Ada gambar-gambar lain lagi. Sila klik 'Full Post' di bawah.

Credit
Sumber Gambar: kiriman email

RAHSIA EBAY

advertensi

PENAFIAN (DISCLAIMER)

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam webblog ini telah digunakan dengan memberi kredit untuk tujuan pengenalan sahaja. Kerenah Dunia tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Nama artis/selebriti/kenamaan/insan yang disebut dalam webblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Kerenah Dunia juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Bagi program mencari pendapatan sampingan pula, laman-laman web yang terbabit hanyalah cadangan semata-mata. Pihak Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab atas tindakan dan juga kerugian yang berlaku disebabkan kegagalan daripada program yang disertai. Setiap pelaburan sama ada atas talian (online) atau tiada talian (offline) adalah risiko perdagangan dan Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab untuk itu.