Produk Terhangat! Dapatkannya Sekarang!

09 August 2008

SAYA DAH BALIK...


Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Alhamdulillah, saya telahpun selamat pulang dari Kuala Lumpur bagi membentangkan kertas kerja di 3rd Regional Symposium On Environment & Natural Resources (RSENR3), bertempat di Prince Hotel & Residence.

Sambutan secara keseluruhannya tidak semeriah persidangan-persidangan yang saya hadiri sebelum ini. Namun begitu, banyak ilmu baru diperolehi (walaupun kebanyakkannya di luar bidang ilmu saya) terutamanya dari aspek pengurusan sumber negara, teknologi serta penemuan terbaru, perundangan dan legislasi. Ada 1 paper tu saya interested sangat, tapi pembentangnya tak datang. Aiyoo...

Namun, sekarang ni nak sambung kerja penting iaitu menyajikan anda dengan info-info kerenah dunia yang pelbagai ni. Seperti yang saya janjikan, 8 hb Ogos saya akan update kan? Tapi saya memohon jutaan maaf kerana masa tu saya agak keletihan. Penat hehehehe.

Untuk hari ini, saya postkan 2 isu (ganti 8 ogos sehingga hari ini) untuk tatapan anda semua. Selamat melayari KERENAH DUNIA.

RAHSIA EBAY

advertensi

PENAFIAN (DISCLAIMER)

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam webblog ini telah digunakan dengan memberi kredit untuk tujuan pengenalan sahaja. Kerenah Dunia tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Nama artis/selebriti/kenamaan/insan yang disebut dalam webblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Kerenah Dunia juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Bagi program mencari pendapatan sampingan pula, laman-laman web yang terbabit hanyalah cadangan semata-mata. Pihak Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab atas tindakan dan juga kerugian yang berlaku disebabkan kegagalan daripada program yang disertai. Setiap pelaburan sama ada atas talian (online) atau tiada talian (offline) adalah risiko perdagangan dan Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab untuk itu.