Produk Terhangat! Dapatkannya Sekarang!

03 August 2008

KULIT KEPALA DISIAT-SIAT (18SG)

*Credits di akhir post ini

Haloo...Lagi gambar 18SG buat tatapan anda semua. Yang nyata, kes ini bukan berlaku di Malaysia. Kalau dilihat dari segi rupa mayat, macam kes ni berlaku di negara Afrika, tak pun Sudan, takpun India. Pepepun, satu lagi kerenah dunia saya kongsi untuk tatapan kita bersama.Amacam? Kat Malaysia ada tak kes macam ni? Ngeri betul....

Credits
Sumber Gambar: Kiriman mike (nickname)

RAHSIA EBAY

advertensi

PENAFIAN (DISCLAIMER)

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam webblog ini telah digunakan dengan memberi kredit untuk tujuan pengenalan sahaja. Kerenah Dunia tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Nama artis/selebriti/kenamaan/insan yang disebut dalam webblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Kerenah Dunia juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Bagi program mencari pendapatan sampingan pula, laman-laman web yang terbabit hanyalah cadangan semata-mata. Pihak Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab atas tindakan dan juga kerugian yang berlaku disebabkan kegagalan daripada program yang disertai. Setiap pelaburan sama ada atas talian (online) atau tiada talian (offline) adalah risiko perdagangan dan Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab untuk itu.