Produk Terhangat! Dapatkannya Sekarang!

11 August 2008

PORTAL JANA WANG SEBENAR TELAH DIJUMPAI


Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Saya telah menjumpai sebuah portal khusus untuk insan-insan yang ingin cuba mencari pendapatan sampingan dengan hanya melayari internet.

Dengan pekej serendah RM20, kita mampu menjana menjana pendapatan melalui internet.

Tak percaya? Masuk ke portal dulu, baru kita tahu.

Klik imej duit di atas untuk masuk ke portal jana wang tersebut.

RAHSIA EBAY

advertensi

PENAFIAN (DISCLAIMER)

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam webblog ini telah digunakan dengan memberi kredit untuk tujuan pengenalan sahaja. Kerenah Dunia tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Nama artis/selebriti/kenamaan/insan yang disebut dalam webblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Kerenah Dunia juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Bagi program mencari pendapatan sampingan pula, laman-laman web yang terbabit hanyalah cadangan semata-mata. Pihak Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab atas tindakan dan juga kerugian yang berlaku disebabkan kegagalan daripada program yang disertai. Setiap pelaburan sama ada atas talian (online) atau tiada talian (offline) adalah risiko perdagangan dan Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab untuk itu.