Produk Terhangat! Dapatkannya Sekarang!

14 August 2008

RAHSIA JANTUNG

Tahukah anda bahawa jantung selalu berzikir menyebut nama Allah? Para saintis telah membuktikan bahawa bunyi yang terhasil dari degupan jantung ialah 'LUB DUP'. Tetapi analisis kini menyatakan bahawa bunyi yang di hasilkan adalah 'RUB RUB'. 'RUB' merupakan perkataan Arab yang bermaksud 'Sesuatu yang mencipta setiap satu dan segala-galanya', iaitu ALLAH. Dengan ini, setiap degupan jantung adalah zikir jantung yang menyebut ALLAH..ALLAH..Subhanallah, Maha Suci ALLAH. Wallahuallam.

Credits
Sumber Gambar:http://www.sxc.hu

RAHSIA EBAY

advertensi

PENAFIAN (DISCLAIMER)

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam webblog ini telah digunakan dengan memberi kredit untuk tujuan pengenalan sahaja. Kerenah Dunia tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Nama artis/selebriti/kenamaan/insan yang disebut dalam webblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Kerenah Dunia juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Bagi program mencari pendapatan sampingan pula, laman-laman web yang terbabit hanyalah cadangan semata-mata. Pihak Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab atas tindakan dan juga kerugian yang berlaku disebabkan kegagalan daripada program yang disertai. Setiap pelaburan sama ada atas talian (online) atau tiada talian (offline) adalah risiko perdagangan dan Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab untuk itu.