Produk Terhangat! Dapatkannya Sekarang!

17 August 2008

SAYA AKAN KE PULAU SATANG (18-21 OGOS 2008 )

Untuk makluman pelayar setia KERENAH DUNIA sekalian, Abang Santai akan pergi ke Pulau Satang, Sarawak pada 18-21 Ogos untuk menjadi pengiring bagi kerja lapangan pelajar-pelajar Tahun 2 jabatannya.

Sepanjang tempoh tersebut, tiada isu akan dipostkan sehingga kepulangan abang santai ke bumi kenyalang. Namun, Abang Santai akan cuba mencuri masa untuk mengemaskini blog ini dari semasa ke semasa. Para pembaca boleh membaca post PENTING: DAPAT DUIT DENGAN HANYA KLIK LINK? (POST DI BAWAH) kerana bagi Abang Santai, post tersebut penting bagi mengubah persepsi negatif berterusan kita kepada industri PTC.

Walaubagaimanapun, mulai 22 Ogos 2008. KERENAH DUNIA akan aktif seperti biasa dengan konsep 1 isu 1 hari.

Gambar di atas adalah gambar Pulau Satang yang diambil dari sebuah laman web. Cantik kan? Walau bagaimanapun, Abang Santai akan mengambil foto yang sebenar dari sana untuk dikongsikan buat para pembaca semua.

Maaf atas segala kesulitan. TERUSKAN KESETIAAN KEPADA KERENAH DUNIA.

RAHSIA EBAY

advertensi

PENAFIAN (DISCLAIMER)

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam webblog ini telah digunakan dengan memberi kredit untuk tujuan pengenalan sahaja. Kerenah Dunia tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Nama artis/selebriti/kenamaan/insan yang disebut dalam webblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Kerenah Dunia juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Bagi program mencari pendapatan sampingan pula, laman-laman web yang terbabit hanyalah cadangan semata-mata. Pihak Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab atas tindakan dan juga kerugian yang berlaku disebabkan kegagalan daripada program yang disertai. Setiap pelaburan sama ada atas talian (online) atau tiada talian (offline) adalah risiko perdagangan dan Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab untuk itu.