Produk Terhangat! Dapatkannya Sekarang!

01 October 2008

SALAM LEBARAN BUAT SEMUA

Akhirnya 1 Syawal menjelma jua. Di kesempatan ini saya ingin mengucapkan selamat hari raya, maaf zahir dan batin kepada semua pelawat blog kerenah dunia. Saya ingin menyusun sepuluh jari memohon ampun dan maaf sekiranya segala tutur kata, perlakuan dan juga post-post saya sebelum ini menyinggung perasaan anda. Tujuan saya bukanlah serong, hanya sekadar berkongsi info dan pengetahuan agar dapat diambil iktibar daripadanya. Saya juga seorang manusia yang tidak lari dari membuat kesilapan.

SELAMAT HARI RAYA, MAAF ZAHIR BATIN

Teruskan kesetiaan anda melayari KERENAH DUNIA.

RAHSIA EBAY

advertensi

PENAFIAN (DISCLAIMER)

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam webblog ini telah digunakan dengan memberi kredit untuk tujuan pengenalan sahaja. Kerenah Dunia tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Nama artis/selebriti/kenamaan/insan yang disebut dalam webblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Kerenah Dunia juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Bagi program mencari pendapatan sampingan pula, laman-laman web yang terbabit hanyalah cadangan semata-mata. Pihak Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab atas tindakan dan juga kerugian yang berlaku disebabkan kegagalan daripada program yang disertai. Setiap pelaburan sama ada atas talian (online) atau tiada talian (offline) adalah risiko perdagangan dan Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab untuk itu.