Produk Terhangat! Dapatkannya Sekarang!

23 October 2008

KALAU PRIHATIN SILA VIEW


Tekan simbol 'PLAY' untuk mainkan video

'Klu prihatin sila view', itulah nama klip video yang saya dapat dari youtube ini yang memaparkan situasi kini remaja sekarang. Tetapi dalam klip ini difokuskan kepada kaum hawa. Kenapa? Kenapa fenomena gengsterism kini telah menular ke dalam aliran darah kaum yang lemah lembut ini. Kaum Adam tak payah cakap laa k. Mungkin ada orang yang akan jawab, "lembut bukan bererti lemah." Namun, adakah ini caranya untuk menunjukkan kekuatan kaum wanita? Adakah ini caranya untuk kita berdiri sama rendah, duduk sama tinggi dengan kaum lelaki?

Kenapa orang kita jadi begini? Adakah pengaruh media? Pengaruh rakan sebaya? Adakah...?? Adakah..???Aiyoo...Tepuk dada, tanya iman. Bukan selera.

RAHSIA EBAY

advertensi

PENAFIAN (DISCLAIMER)

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam webblog ini telah digunakan dengan memberi kredit untuk tujuan pengenalan sahaja. Kerenah Dunia tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Nama artis/selebriti/kenamaan/insan yang disebut dalam webblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Kerenah Dunia juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Bagi program mencari pendapatan sampingan pula, laman-laman web yang terbabit hanyalah cadangan semata-mata. Pihak Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab atas tindakan dan juga kerugian yang berlaku disebabkan kegagalan daripada program yang disertai. Setiap pelaburan sama ada atas talian (online) atau tiada talian (offline) adalah risiko perdagangan dan Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab untuk itu.