Produk Terhangat! Dapatkannya Sekarang!

14 October 2008

BOT BERBENTUK GITAR

Macam-macam kan idea manusia ni? Takpe laa, janji bahagia. Teruskan kesetiaan anda kepada KERENAH DUNIA.

P/S: Maaf tulisan agak kurang jelas. Gambar tu kecik je, saya besarkan, pecah pixel sikit. Tapi anda semua masih dapat baca kan? Kalau tak jelas, minta kawan-kawan sebelah tolong bacakan k? Tak pun klik je gambar tu untuk dapat saiz sebenar. TQ.

RAHSIA EBAY

advertensi

PENAFIAN (DISCLAIMER)

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam webblog ini telah digunakan dengan memberi kredit untuk tujuan pengenalan sahaja. Kerenah Dunia tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Nama artis/selebriti/kenamaan/insan yang disebut dalam webblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Kerenah Dunia juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Bagi program mencari pendapatan sampingan pula, laman-laman web yang terbabit hanyalah cadangan semata-mata. Pihak Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab atas tindakan dan juga kerugian yang berlaku disebabkan kegagalan daripada program yang disertai. Setiap pelaburan sama ada atas talian (online) atau tiada talian (offline) adalah risiko perdagangan dan Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab untuk itu.