Produk Terhangat! Dapatkannya Sekarang!

07 October 2008

MALANG DALAM TANDAS (18SG)

*Credits di akhir post ini

Secara amnya, tandas terdiri daripada 2 jenis iaitu tandas cangkung dan juga tandas duduk. Di antara dua jenis tandas ini, tandas cangkung lebih selamat dan bersih jika di bandingkan dengan tandas duduk. Kebanyakan tandas awam mempunyai bilangan tandas duduk yang lebih banyak.

Di sebabkan waswas, ramai orang terpaksa naik dan mencangkung (bertenggek) di atas mangkuk tandas duduk untuk mengelakkan daripada terkena bibir mangkuk tandas yang dirasakan kotor. Walaubagaimanapun, tindakan ini sebenarnya mengundang bahaya. Kenapa bahaya? Sila klik topik di atas atau 'Full Post' untuk anda ketahui sebabnya.

Sebabnya: Sekiranya mangkuk tandas tersebut pecah, anda berkemungkinan besar mendapat kecederaan yang serius. Seperti kes yang berlaku dalam gambar-gambar ini. Gadis ini mendapat kecelakaan semasa cuba mencangkung di atas tandas duduk.
Malang tidak berbau...

Credits
Sumber: Kiriman Hazualuv (nickname)


RAHSIA EBAY

advertensi

PENAFIAN (DISCLAIMER)

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam webblog ini telah digunakan dengan memberi kredit untuk tujuan pengenalan sahaja. Kerenah Dunia tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Nama artis/selebriti/kenamaan/insan yang disebut dalam webblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Kerenah Dunia juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Bagi program mencari pendapatan sampingan pula, laman-laman web yang terbabit hanyalah cadangan semata-mata. Pihak Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab atas tindakan dan juga kerugian yang berlaku disebabkan kegagalan daripada program yang disertai. Setiap pelaburan sama ada atas talian (online) atau tiada talian (offline) adalah risiko perdagangan dan Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab untuk itu.