Produk Terhangat! Dapatkannya Sekarang!

03 October 2008

KEJAM, MAKAN ANAK SENDIRI (18 SG)

*Credits di akhir post ini

Berita menjijikan ini berlaku di Palpa, Nepal. Gara-gara kempunan nak makan daging, seorang ibu sanggup membunuh anaknya sendiri untuk memenuhi kehendaknya. Malangnya, ibu kejam tersebut berjaya ditangkap sebelum mula memasak anaknya.

Klik topik di atas atau 'Full Post' di bawah untu melihat gambar-gambar lain.

Lagi kes syaitan bertopengkan manusia.

Credits
Sumber: Kiriman Mike (nickname)

RAHSIA EBAY

advertensi

PENAFIAN (DISCLAIMER)

Gambar & informasi hak milik pihak tertentu yang terdapat dalam webblog ini telah digunakan dengan memberi kredit untuk tujuan pengenalan sahaja. Kerenah Dunia tidak mempunyai apa-apa hubungan atau menandatangani sebarang perjanjian dengan mana-mana pihak selain jika dinyatakan.

Nama artis/selebriti/kenamaan/insan yang disebut dalam webblog ini adalah cadangan semata-mata & gossip tidak semestinya benar. Anda dinasihatkan untuk membuat pertimbangan yang rasional.

Kerenah Dunia juga tidak mempunyai sebarang niat untuk mendapat keuntungan daripada infomasi berkenaan ataupun cuba mencabul hak milik mana-mana pihak.

Bagi program mencari pendapatan sampingan pula, laman-laman web yang terbabit hanyalah cadangan semata-mata. Pihak Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab atas tindakan dan juga kerugian yang berlaku disebabkan kegagalan daripada program yang disertai. Setiap pelaburan sama ada atas talian (online) atau tiada talian (offline) adalah risiko perdagangan dan Kerenah Dunia tidak akan bertanggungjawab untuk itu.